Welkom

Tijd nemen om te luisteren, naar jezelf, in je relatie of naar je dierbare, is van onschatbare waarde. 

In mijn luisteraanbod vind je grond om stil te staan en naar jezelf en anderen te luisteren. Je ontdekt hoe luisteren verbindt, verdiept en erkent wat ieder doormaakt.  Of je nu wilt (leren) luisteren naar jezelf, jouw kind of anderen. Je vindt het hier.

Luister-vrouw

Saskia Zwijnenburg is psycholoog, luisterexpert en inspirerende oprichtster van de Luisterschool. Sinds 2016 kiest ze ervoor om de kracht van Luisteren de wereld in te brengen.

‘Mijn luistertalent ontwikkelde zich van jongs af aan, als gevoelige waarneemster, via de studie psychologie en jarenlange ervaring als luistercoach tot de luisterexpert die ik nu ben. Ik hou ervan een beddingen te creeren waar onze ‘oude’ doelgerichte communicatie kan stoppen, ruimte ontstaat en verhalen gedeeld kunnen worden’.

Ik geloof in je gehoord voelen en de transformatie die dat brengt en ontwikkelde de helende luistermethode: de LuisterboomⒸmethode.

Mijn rustige aanwezigheid, luisterkunde en intuïtie zorgen ervoor dat de luister ervaring niet alleen veilig, maar ook enerverend, inzichtelijk en effectief is. Ik wil je graag helpen (opnieuw) verbinding te maken met de schoonheid achter je barrières, of de gouden levendigheid die vaak verborgen ligt onder verwarring, pijn en beperkende overtuigingen

Op dit moment bouw ik met enthousiaste luistercoaches aan een landelijke Luisterschool.De Luisterschool is de plek waar we de Yin-kracht van luisteren grond geven en uitnodigen om samen te luisteren, leren en ontwikkelen’.

Natuurlijk Luisteren

Bedding

Gehoord worden is van onschatbare waarde. Een veilige, ondersteunende omgeving waarin je je verhaal kunt vertellen en je jezelf hoort, zorgt voor rust en helderheid. Of je nu spanning in je lichaam voelt, vastloopt in een gevoel of door een intense periode beweegt.

Ik hou ervan om jouw verhaal bedding te bieden vol empathie en oprechte, oordeelloze luisterkunde.

Persoonlijke antwoorden

Gehoord worden verbind met je eigen kracht, jouw unieke antwoorden en is een poort naar een groter zelfbesef. Je hoeft niet in een vorm te passen.

Door te luisteren ontdek je wat er voor jou toe doet, jouw eigen patronen, pijn en kleur. Je krijgt met luisteren de geduldige sleutel in handen om jouw innerlijk te ontsluiten. 

Luisteren lijkt ‘simpel’ 

Hoe luister je? Zonder dat je de weg kwijt raakt, vast komt te zitten in gevoel, er verwijdering ontstaat of je overspoeld wordt door de emoties.

Ik hou ervan om de kracht van Luisteren, wat ‘simpel’ lijkt, voor je te ontsluiten. Zodat je kunt ontdekken wat haar basisprincipes zijn, ervaart dat ze bijdraagt aan pure verbinding en de ingang biedt naar een gezonder, eigen leven.

Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op Om Te Horen Hoe Wij Kunnen Voorzien In de Beste Luisterzorg Voor Jou, Je Kind of Jouw Organisatie.

Ik begrijp de unieke uitdagingen die luisteren naar jezelf en anderen met zich meebrengt, daarom ben ik toegewijd aan een op maat- Luisteraanbod, aangepast aan jouw individuele behoefte.

Home
Over
Aanbod
Contact
Hoe We Luisteren
FAQ
Copyright © 2024Saskia Zwijnenburg. All Rights Reserved.