Over Saskia

Verwondering

‘Ik kan het gevoel nog steeds voelen… de verwondering toen ik voor de eerste keer luisterde naar mezelf. Het is 2005 en ik sta in een kluswinkel om verf uit te zoeken voor mijn onderhuur flatje. Ik zie een ongelofelijke hoeveelheid kleuren en welke kleur ik wil… ik weet het niet. Ik heb me tijdens mijn studie psychologie ontwikkeld tot een goede luistervrouw, HR-adviseur en daarbij een weg gekozen waarin ik vooral luisterende naar anderen. Met een scheiding en burn-out ben ik op een nieuwe weg beland en wil niks liever dan luisteren naar mezelf.

Ik neem kleurstalen mee naar huis, teleurgesteld dat ik niet weet te kiezen. Terug in mijn onderhuurflat val ik in slaap en als ik wakker word weet ik het ineens. Goud, goud heb ik nodig. Een diep gevoel van JA, dit is kloppend voor mij en ik was gelijk fan van vertragen en Luisteren.

Er volgde een periode van leren, van oefenen. Van luisterkilometers maken in mezelf. Het was confronterend, eng, maar vol wonderen en verhelderend. Ik liep in een nieuw land waar ik al luisterend sleutels vond voor mijn eigen levensgeluk. 

In de jaren die volgde, ontmoette ik mijn man Joost, werkte als pedagogisch medewerker/ass. leidinggevende in de kinderopvang en we kregen twee kinderen (Tara en Senn). 

Maar bovenal was ik bezig met Luisteren. Ik ontwikkelde de Luisterboom-methode en besloot in 2015 voor mezelf te beginnen. Eerst als kinderluisteraar, maar stap voor stap groeide ik naar luistersessies en -trajecten. De eerste jaren kenmerkten zich vooral door schuifelend mijn weg vinden. Door de jaren heen werd ik steeds zekerder, juist omdat ik bleef luisteren in mezelf en zo ontstonden er prachtige ontwikkelde trajecten.

In 2018 leidde ik de eerste Luistercoaches op volgens de Luisterboommethode, en bouwen we sindsdien aan een luisterrevolutie in Nederland.

Wil je horen hoe ik je kan voorzien van de beste Luisterzorg voor jou, je kind of dierbar? Neem contact op.

Ik begrijp de unieke uitdagingen die luisteren naar jezelf en anderen met zich meebrengt, daarom ben ik toegewijd aan een op maat- Luisteraanbod, aangepast aan jouw individuele behoefte.

Home
Over
Aanbod
Contact
Hoe We Luisteren
FAQ
Copyright © 2024Saskia Zwijnenburg. All Rights Reserved.