Laatste update 7 mei 2018
 
Wij, Saskia Zwijnenburg - Luisterschool, vinden jouw privacy net zo belangrijk als jij. Daarom doen we er alles aan om jouw persoonlijke informatie die je aan ons verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming te behandelen.
Om je aanvragen voor onze

 • (kinder)luistersessies
 • luistercoaching
 • gratis blogs en video’s
 • gratis nieuwsbrief
 • je aanmelding van een van onze gratis luisterweken, webinars, videoseries, checklists etc.
 • of om je bestelling van een van onze diensten of producten zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we gegevens van je nodig.

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan die worden beschreven in dit Privacy Statement tenzij we van tevoren jouw uitdrukkelijke toestemming hiervoor hebben verkregen. Alleen als je uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven gebruiken we je emailadres en naam om je onze nieuwsbrieven te sturen met onze gratis maar waardevolle informatie en inspiratie.
In dit Privacy Statement delen we hoe we die gegevens of informatie die je met ons deelt gebruiken. Dit Privacy Statement is van toepassing op het gebruik van de informatie die je met ons deelt:

 1. online als je een van onze websites behorende bij Saskia Zwijnenburg- Luisterschool bezoekt, zoals www.saskiazwijnenburg.nl, www.liefdesboodschap.nl en de online leeromgeving https://luisterschool.mijnecourse.nl (“websites”); en
 2. offline als je informatie met ons deelt, bijvoorbeeld wanneer je een coachingsessie of dienst offline koopt of als je jouw e-mailadres aan ons geeft op een event omdat je onze nieuwsbrief of informatie wilt ontvangen.

Door onze websites te bezoeken, ga je akkoord met dit Privacy Statement, die van toepassing zijn op onze websites. Ook wanneer je offline gegevens met ons deelt, ga je akkoord met dit Privacy Statement.
We slaan jouw persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. Op al onze websites worden de gegevens die je met ons deelt via een beveiligde verbinding (SSL) naar ons verstuurd.
We geven je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden en delen op geen enkele wijze jouw informatie met derden buiten de partijen die in dit Privacy Statement worden beschreven.
 
DE INFORMATIE DIE WE VERZAMELEN

Op onze websites verzamelen en/of ontvangen we twee soorten informatie:

 1. PERSOONSGEGVENS DIE JE ACTIEF AAN ONS VERSTREKT
   
  Als je je aanmeldt om de nieuwste blogs en video’s via onze nieuwsbrief of andere informatie te ontvangen, deelneemt aan een van onze enquêtes of je aanmeldt voor een
  webinar of andere vorm van gratis inspiratie, dan vragen we je je gegevens met ons te delen, zoals je voornaam, achternaam en e-mailadres.
  We verzamelen geen persoonlijke informatie als je de website bezoekt tenzij je deze vrijwillig zelf met ons hebt gedeeld, bijvoorbeeld door het invullen van een aanmeldformulier om nieuwsbrieven en informatie te ontvangen.
  Wanneer je een dienst of product aanschaft, vragen we naast je voornaam, achternaam en emailadres ook om je straatadres en telefoonnummer. Als je bedrijf buiten Nederland gevestigd is, vragen we je BTW nummer zodat we de BTW kunnen verleggen. Je straatadres vragen we om je factuur netjes op te kunnen maken en om fysieke producten toe te kunnen sturen. Je telefoonnummer vragen we om je persoonlijk te woord te kunnen staan voor support rond de levering van de dienst of het product of om afspraken in te plannen voor het leveren van onze sessies, trainingen, programma’s of diensten.
  We gebruiken voor jouw bestelling altijd een beveiligde betaalomgeving. Om de betaling en facturering mogelijk te maken sturen we jouw betaalgegevens rechtstreeks vanuit onze beveiligde betaalomgeving naar onze Payment Service Provider Mollie en naar ons facturatiesysteem Workspace.nl. Mollie voert voor ons jouw betaling uit. De facturen die je van ons ontvangt worden gemaakt en naar je verstuurd door Workspace.nl. We wijzen je erop dat Mollie en Workspace.nl voor het gebruik van jouw informatie hun eigen gebruikersvoorwaarden en Privacy Statement hanteren.

 2. PERSOONSGEGEVENS DIE OM TECHNISCHE REDENEN AUTOMATISCH AAN ONS WORDEN DOORGEGEVEN

  Daarnaast geldt dat bij het bezoeken van onze websites automatisch enkele technische gegevens door je computer en apparatuur aan onze computers worden verstrekt, zoals het door jou gebruikte IP-adres, het besturingssysteem en de gebruikte internet browser.
  Alleen IP-adressen die misbruik en negatieve indringing op de website als doel hebben worden bewaard en op een zwarte lijst geplaatst.

HOE WE JE GEGEVENS GEBRUIKEN

 • we mailen je om de sessies of dienst die je hebt gekocht te leveren, bijvoorbeeld over de data voor de sessie en de (terugkoppelings) telefonische gesprekken. We sturen je als je een sessie of dienst bij ons hebt gekocht daarna onze nieuwsbrief met updates van de blogs en video’s.
 • we mailen je om de online diensten of producten die je hebt gekocht te leveren, zoals, de registratielink voor onze leeromgeving, de factuur en updates in de leeromgeving. We sturen je als je een product of dienst bij ons hebt gekocht daarna onze nieuwsbrief met updates van de blogs en video’s
 • we gebruiken je gegevens om je support en informatie te geven bij onze diensten en producten en onze leeromgeving die je hebt gekocht
 • we mailen je (als je geen product of dienst hebt gekocht) uitsluitend als je hiervoor expliciet toestemming hebt gegeven, onze nieuwsbrief met updates van de blogs en video’s
 • we mailen je als je dit expliciet hebt aangevraagd om je de gratis meditaties en waardevolle informatie te sturen die je opgevraagd hebt. Hierna zullen we je niet automatisch op onze maillijst zetten maar je expliciet vragen of je dit wilt waarbij je expliciet toestemming geeft of juist niet
 • we mailen je mogelijk ook om je feedback te vragen over onze producten en diensten
 • we mailen je om je te informeren over onze diensten en producten en die van onze samenwerkingspartners en affiliates als we denken dat je die echt super interessant kunt vinden. We houden hiervoor graag bij wat je eerder bij ons gekocht of aangevraagd hebt zodat we je niet onnodig lastig vallen met informatie die niet aansluit bij jouw interesses of situatie. Dit doen we alleen als je expliciet toestemming hebt gegeven om onze nieuwsbrief te ontvangen of een product of dienst bij ons hebt gekocht.

We gebruiken je informatie daarnaast ook om medewerkers of partijen aan wie wij werk uitbesteden (zoals technisch support, marketing support, klantenservice) contact met je op te kunnen laten nemen voor het leveren van onze diensten en producten, bij technische problemen met aanmelden voor de nieuwsbrief of om vragen en problemen bij het inloggen in onze leeromgeving voor je op te lossen. Deze partijen zijn uiteraard verplicht je gegevens vertrouwelijk te behandelen.
De inloggegevens die je aanmaakt voor onze leeromgeving voor trainingen en programma’s worden versleuteld opgeslagen. Wij kunnen jouw wachtwoord niet inzien en krijgen in de leeromgeving alleen je gebruikersnaam en e-mailadres te zien.
 
AFFILIATES EN SAMENWERKINGSPARTNERS

Op onze website plaatsen we mogelijk links naar externe websites van samenwerkingspartners en affiliates als we denken dat die informatie waardevol voor je is. We hebben geen controle over hoe deze derden omgaan met de Privacy wetgeving. We raden je aan de Privacy Statement en Gebruikersvoorwaarden van deze derden zelf goed te lezen als je deze sites bezoekt.
 
DE INFORMATIE DIE JE GEDEELD HEBT INZIEN EN AANPASSEN

Als je je hebt aangemeld op onze websites voor onze nieuwsbrief of webinars en andere toffe gratis dingen die we delen, mailen we je om ervoor te zorgen dat je kunt ontvangen wat we je beloofd hebben. We gebruiken hiervoor het mailprogramma Mailchimp. Dat betekent dat Mailchimp jouw gegevens ook ontvangt. We verwerken deze gegevens voor zolang als je op onze maillijst staat en je hiervoor niet hebt afgemeld of uiterlijk 12 maanden nadat je de laatste mail hebt ontvangen voor een van de gratis trainingen of mails als je daarna niet hebt aangegeven ook onze inspiratiemails te willen ontvangen. De gegevens die je aan ons hebt doorgegeven kun je te allen tijden laten aanpassen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt jezelf eenvoudig afmelden voor alle of een deel van de communicatie via de links onderaan elke mail die je van ons ontvangt. Zodra je je hebt afgemeld voor onze nieuwsbrief, zullen we je gegevens binnen 6 maanden volledig verwijderen. Je kunt je niet afmelden voor communicatie en emails die nodig zijn om je aankoopproces te voltooien, anders kunnen we (een deel van) de diensten en producten niet aan je leveren en we komen graag na wat we beloven!
Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens. Ook heb je het recht de toestemming voor het verwerken van je gegevens die je ons hebt gegeven weer in te trekken. Stuur als je dat wilt een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tot slot wijzen we je erop dat je het recht hebt een klacht in te dienen over de verwerking bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

VERWERKIGSREGISTER

De persoonlijke informatie die je met ons deelt als je een (kinder)luistersessie of coachingssessie bij ons doet wordt verwerkt in ons beveiligde klantautomatiseringssysteem.We gebruiken een aantal veiligheidsmaatregelen om jouw gegevens te beschermen. Zo werken we met de beschermde veilige server. Alle gevoelige informatie wordt via Secure Socket Layer technologie verstuurd (SSL) en je opgeslagen gegevens worden volgens de richtlijnen beschermt.

Als je gebruik maakt van een van onze diensten en je wilt gegeven informatie inzien, veranderen, wijzigen of verwijderen dan kun je contact met ons opnemen. Zie voor contact onderstaande contactgegevens

LET OP MET INFORMATIE, DIE JE OPENLIJK DEELT ONDER MEER OP ONZE WEBSITES OF SOCIAL MEDIA

We vinden jouw privacy belangrijk. Er zijn plekken waar we op geen enkele wijze invloed kunnen hebben op het beschermen van jouw privacy en wijzen je er daarom graag op om je hiervan bewust te maken! Wees er bewust van dat alle informatie die je vrijwillig en zelf openlijk beschikbaar stelt aan derden – zoals reacties op onze blogs, in de chat tijdens onze webinars of op onze social media – mogelijk gehoord, gelezen en verzameld wordt door anderen buiten ons. We houden ons niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor elk oneigenlijk gebruik van deze informatie door derden.
 
WIJZIGINGEN IN DIT PRIVACY STATEMENT

Eventuele wijzigingen van onze websites kunnen leiden tot wijzigingen in dit Privacy Statement. We raden je daarom aan dit Privacy Statement regelmatig nog eens te lezen.

VRAGEN OVER HET PRIVACY STATEMENT

We houden dit Privacy Statement up-to-date met de ontwikkelingen in de Privacy wetgeving. Heb je vragen? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zet “privacy statement” in de onderwerpregel van je email.
 
Saskia Zwijnenburg
Luisterschool voor ouders en intuïtie
Harnjesweg 79
6706AS Wageningen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Schrijf je in... ontvang onze nieuwsbrief


Ik hou je op de hoogte van wat ik in Luisteren ontdek, deel mijn persoonlijke ervaringen
en stuur je de luister-video's die ik maak!
 

 
Schrijf me in