Luisterschool voor wijsheid en intuïtie 

Vertel me, ik wil je zo graag begrijpen.

 Waarom ben je onrustig, moe of zit je niet lekker in je vel?

  

8346782fc30dd8c0b1bf72effee56375Heb je vragen over gedrag/gezondheid/geluk in je leven met je (ongeboren) baby/kind/tiener? Of wellicht heb je een (onderbuik)gevoel dat jouw zoon/dochter niet uit de verf komt. Een luistersessie gaat je helpen.

Via een luisteren op zielsniveau, ook wel intuitief luisteren/kinderfluisteren genoemd, laat je je kind aan het woord en hoor je de mooiste dingen, hun Parels. 

In een Parel-luistersessie maak ik op afstand intuitief contact met jullie zoon/dochter, luister naar wat ze me te vertellen hebben, los van alles, en daarna stel ik jullie vragen en luister naar het antwoord. Hoor wat er speelt, wat ze het liefst zouden veranderen of leren om blijer en meer eigen in het leven te staan. 

Bij een ongeboren baby kun je vragen stellen over bijvoorbeeld de voorkeuren van je baby, beleving van de zwangerschap, geboorte, familie, toekomst. 

Bij kinderen kun je denken aan vragen over niet kunnen slapen, boosheid, niet willen eten,  gezondheid, gepest worden, onzekerheid, gesloten zijn. Maar ook wat jouw kind van jou nodig heeft om hiermee om te gaan. 

Ik geniet elke keer weer van het afgestemd inzicht/advies, die kinderen aan hun ouders geven. 

En je ziet alles ineens met een andere blik: niet de jouwe, maar die van je kind. Dat is wat inzicht geeft en helpt. En jullie spirituele en emotionele band wordt steviger. zo'n fijne basis.

 'Wacht niet te lang en vraag een luistersessie aan! Het geeft zoveel duidelijkheid en rust voor jezelf'.

'De antwoorden die ik heb gekregen, geven me weer handvaten om verder te kunnen’.

 

Wat houdt het in?

Je kunt een Parel-luistersessie aanvragen voor je (ongeboren) baby tot aan tiener, waarbij je drie vragen inbrengt waar je graag antwoord van je kind op zou willen ontvangen.

Voor een luistersessie, die ik op afstand doe, vind ik het fijn te weten dat jouw kind thuis is, dus spreken we per mail/telefoon een goed moment af.

En dan vraag je wellicht af wat ik dan doe?

Ik stem me op het afgesproken moment af op jouw zoon/dochter, maak intuitief contact en check af of het voor hem/haar gelegen komt.  (De ervaring leert dat ze blij en zeer enthousiast zijn om hun verhaal te vertellen). Dan stel ik me voor, net als bij een gewoon gesprek.  En maak de link naar jullie als ouder, die toestemming hebben geven dat ik dit contact mag maken (bij jongere kinderen), en benieuwd zijn naar de antwoorden en inzichten vanuit hun kind.

De afstemming stap ik vrij in en richt me op wat er als eerste is: het contact. De wijze van contact maken van het kind bevat zoveel informatie. Is het afwachtend, verscholen, dol enthousiast, druk? 

In het contact ontstaan de eerste vragen naar de beleving van het kind over zijn/haar leven. 
Ook de vragen van de ouder neem ik mee in het belevingsstuk.
Vaak worden er bij de beleving van het kind al hele duidelijke lijnen zichtbaar.

Die lijnen volg ik in het kind terug tot aan de Parels, de talenten die ze in hun ziel bij zich hebben. 

Als alles gezegd is en de energie weer stroomt, is het kind zo vol van oplossingen, praktische tips en warmte.
Zijn/haar oplossingen, tips zijn vaak simpel, maar zo doeltreffend. Omdat ze perfect aansluiten bij de Parels die het kind ervaren heeft. 

Ook tips voor jou zijn erbij. Want jouw zoon/dochter heeft altijd ten dieptste als doel zich vol met jou/jullie te verbinden. 

Dan sluit ik af, met de belofte de atnwoorden en inzichten door te geven aan papa en mama.

Ik verwerk de sessie in een praktisch verslag en deel alles met je in een eerste telefonische gesprek, wat door ouders als zeer waardevol wordt ervaren.
Na twee weken bellen we nogmaals om de zien wat het verslag jullie gebracht heeft, waar er nog vragen zijn, of onduidelijkheden. 

'De luistersessie die Saskia bij onze zoon gedaan heeft legde de vinger precies op de zere plek en

de informatie klopte,dat voelde ik direct.

Het heeft me veel steun gegeven, meer dan alle boekjes bij elkaar'. 

pregnancy 1024883 1280 kopieHeb je interesse in een Parel- kinderluistersessie?

Aanmelden voor een luistersessie doe je door dit aanmeldingsformulier in te vullen. Je krijgt binnen 48 uur reactie en plannen we de luistersessie in op een dag dat je kind thuis is. 

 Jouw investering:

  • Een eerste Parel-luistersessie met uitgewerkt verslag en telefonische nabespreking vanaf baby (0 jaar) tot kind (18 jaar): 80 euro (incl BTW).
  • Als je een eerste luistersessie ontvangen hebt en je hebt nog behoefte aan antwoord op een prangende vraag die je hebt over je kind, dan kun je een korte luistersessie boeken.
    Een korte luistersessie met beantwoording van een vraag bied ik aan voor 35 euro (incl. BTW).
  • Neem gerust per mail of telefoon contact op en ik reageer binnen 48 uur.

doedel ouder kind

Ga naar boven